disclaimer - www.stationsweb.nl
of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

disclaimer

Deze website is het persoonlijke document van Wichor Bramer. Na lang en vergeefs zoeken naar een dergelijke site heeft hij besloten zijn persoonlijke documentatie over het onderwerp geschiedenis van stationsgebouwen in Nederland te combineren met informatie uit verschillende boeken tot een overzicht op een website. Door de expertise vanuit zijn opleiding als informatiespecialist is een volledig overzicht verkregen van spoorlijnen stations en stationsgebouwen en de bijbehorende gegevens.

Deze collectie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Wanneer zich in de afbeeldingen op deze site echter toch een foto bevindt waarop u meent het auteursrecht te hebben, kunt u contact opnemen met de beheerder van deze site.

Stationsweb.nl is niet aansprakelijk voor eventuele schade ontstaan door foutieve of onvolledige informatie op deze website. Stationsweb is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar zij linkt.

Copyright en overnemen van foto's

Op de informatie en afbeeldingen zoals hier getoond rust geen copyright, tenzij anders aangegeven. De website is opgezet volgens het principe van Open Access.

De hier getoonde afbeeldingen en gegevens kunnen worden overgenomen in andere publicaties (gedrukt of digitaal) mits met vermelding van "bron: www.stationsweb.nl (bij digitale publicaties voorzien van een link); foto:" met achter foto de naam van de bron zoals die op stationsweb wordt genoemd.

De afbeeldingen zijn bewust in een lage resolutie aangeboden. Zij kunnen daardoor nooit het origineel volledig vervangen, waardoor dat zijn waarde blijft houden voor de eigenaar. De site biedt daarmee een inventarisatie van het beeldmateriaal van Nederlandse spoorwegarchitectuur.

U kunt de beheerder bereiken via het contactformulier op deze site, of via info@wichor.nl

Webdesign

Design van deze site en het achterliggende Content Management Systeem door Wichor Bramer - Content Management System en Webdesign.