Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer
halte Raamsdonksveer - afbeelding 5 halte Raamsdonksveer

wachterswoning (1981)

Afbeelding toegevoegd op 22 sep 2010

Welk cijfer geef je deze afbeelding?
Bedenk: je beoordeelt niet de schoonheid van het gebouw, maar de kwaliteit van de afbeelding.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
10 bezoekers hebben deze afbeelding gemiddeld een 7,1 gegeven.
Deze afbeelding in hogere resolutie downloaden (733 x 476).

Bron: Langstraatspoorlijn.nl
Jan van Velthoven
Meer afbeeldingen van Langstraatspoorlijn.nl

Schrijf hier uw opmerkingen bij deze afbeelding.

Reacties

Paul Henken16 jan 2011
Reageer op deze vraag/ opmerking
Deze foto is niet van 1990, maar door mij genomen op 12 september 1981. Hoewel zonder mijn medeweten overgenomen (hij stond enkele jaren geleden in het maandblad Op de Rails)maak ik geen bezwaar tegen publicatie op deze site. Nog eens voor de goede orde: het gaat inderdaad om het voormalige haltegebouw Raamsdonksveer-Keizersdijk, wachtpost 15.
Antwoord webmaster:
Dank je wel voor de toestemming. Ik heb deze foto gekregen van Floris Dierdorp, hij heeft hem waarschijnlijk uit Op de Rails gescand. Helaas krijg ik van hem niet de bronnen waaruit hij de scans maakt, dan kan ik betere bronverwijzingen overnemen. Wellicht heb je nog meer leuke stationsfoto's die je op mijn site zou willen tonen? Ik maak zelf pas foto's van stations sinds 1998 dus ik ben voor veel materiaal aangewezen op anderen.
Gert-Jan Fens30 aug 2010
Reageer op deze vraag/ opmerking
Naar mijn idee is dit het huisje van Raamsdonksveer en niet van Raamsdonk. Er staat een andere schoorsteen op en de raampartij boven is te groot. Ook de dakramen komen niet bekend voor. Graag een reactie want ik ben wel zeer benieuwd. Groeten, Gert-Jan Fens
Antwoord webmaster:
Dank je wel voor je oplettendheid. ik heb het verplaatst. je hebt gelijk, de grotere ramen aan de bovenverdieping waren voor mij de doorslag. leuk, want dan is dit een foto op de valreep voordat het gebouw gesloopt werd.

Heeft u zelf foto's die in deze verzameling zouden passen, mail deze dan naar Wichor Bramer. Het gaat daarbij om foto's van het station of van stationsgebouwen. Foto's van treinen waarop geen stations te zien zijn neem ik niet op op mijn site.

1980

1981

1982