of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer
stopplaats Epse - afbeelding 1 stopplaats Epse

stationsgebouw (1890)

Wachteres bij het bord dat de stopplaats aanduidt in Epse.

Welk cijfer geef je deze afbeelding?
Bedenk: je beoordeelt niet de schoonheid van het gebouw, maar de kwaliteit van de afbeelding.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
4 bezoekers hebben deze afbeelding gemiddeld een 7.5 gegeven.

Schrijf hier uw opmerkingen bij deze afbeelding.

Reacties

Thea Rewinkel5 jun 2016
Aan welke weg was dit spoorhuis.
Gerrit Nijkamp27 mrt 2009
De hierbij afgebeelde foto van Wachtpost 25 roept veel herinneringen bij mij op.Op 100 meter afstand hiervan werd ik in 1938 geboren en heb er 46 jaar gewoond aan de dommerholtsweg.Het huis met spoorwegovergang was gelegen aan de lochemseweg precies in de scherpe bocht die de spoorweg kruist, dat is tot op heden nog zo.Al is de bocht wel wat minder scherp als toen.Ten tijde van de foto was de spoorlijn Deventer/Zutphen zeer waarschijnlijk enkelsporig wat begin 1900 veranderde in 2 sporen.Als men de weg van Epse richting Lochem rijdt komt u ter hoogte van Joppe over deze overweg. Met vriendelijke groet Gerrit Nijkamp Gorssel
Derk Jan de Jong28 feb 2006
zie mijn opmerkingen bij foto 2. Waar exact is dit gebouwtje geweest? Ik ken de situatie vrij goed en er is in ieder geval niets meer te zien. dat geldt trouwens ook voor het station van Joppe.

Heeft u zelf foto's die in deze verzameling zouden passen, mail deze dan naar Wichor Bramer. Het gaat daarbij om foto's van het station of van stationsgebouwen. Foto's van treinen waarop geen stations te zien zijn neem ik niet op op mijn site.
18900 (1)

1890