of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer
station Brummen - afbeelding 8 station Brummen

1999


Welk cijfer geef je deze afbeelding?
Bedenk: je beoordeelt niet de schoonheid van het gebouw, maar de kwaliteit van de afbeelding.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
2 bezoekers hebben deze afbeelding gemiddeld een 8 gegeven.
Bron: Victor Lansink
Diverse fotosessies uit het archief van Victor Lansink, met als thema┬┤s spoorwegen, industrie, (sub-)stedelijke architectuur en andere vormen van teloorgang.
Meer afbeeldingen van Victor Lansink

Schrijf hier uw opmerkingen bij deze afbeelding.

Reacties

Jos Brouwer19 aug 2004
Dit "hok" (feitelijk niet meer dan twee aan elkaar geplaatste portakabins) was oorspronkelijk (een deel van?)(een vroegere versie van) het "stationsgebouw" van Hilversum NOS (als mijn geheugen me niet in de steek laat). Naast een functie als kaartverkooploket heeft het ook nog een tijdje gefungeerd als VVV kantoor. Na inbraken en vandalisme is het idee van een (deeltijd) bemand station verlaten en kunnen de potentiele reizigers terecht bij een van de automaten of bij het ersatz-postkantoor dat een plekje heeft gevonden onder dak van een plaatselijke supermarkt (ook voor een volwassen postkantoor was geen emplooi in Brummen, het voormalige postkantoor is nu een hotel met de verrassende naam "Het Oude Postkantoor").

Heeft u zelf foto's die in deze verzameling zouden passen, mail deze dan naar Wichor Bramer. Het gaat daarbij om foto's van het station of van stationsgebouwen. Foto's van treinen waarop geen stations te zien zijn neem ik niet op op mijn site.

1993

1999