Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer
station Boxmeer - afbeelding 41 station Boxmeer

stationsgebouw (2009)
type: Hemmen
Aantrekkelijk asymmetrisch gebouw. Hoog gedeelte als woning ingericht. Boven de toegangsdeuren gelegen in het midden van de gevel, net naast het woongedeelte is een versiering aangebacht van glas in lood met vaak een staatsspoormonogram. In verschillende stijlen gebouwd.gelijk aan grubbenvorst e.d.toegang tot de woning rechts in de voorgevel via een trapje

Afbeelding toegevoegd op 28 jul 2010

Welk cijfer geef je deze afbeelding?
Bedenk: je beoordeelt niet de schoonheid van het gebouw, maar de kwaliteit van de afbeelding.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 bezoeker heeft deze afbeelding het cijfer 7 gegeven.
Deze afbeelding in hogere resolutie downloaden (1100 x 825).

Bron: Stations in de benelux
De homepage van een fanaat die alle stations in Nederland uit het spoorboekje van 1992 heeft gefotografeerd. Ook staan er diverse stations uit België en Luxemburg.
Meer afbeeldingen van Stations in de benelux

Schrijf hier uw opmerkingen bij deze afbeelding.

Reacties

walter14 feb 2011
Reageer op deze vraag/ opmerking
GRAPPIG .. ik heb al jaren geen stations-foto meer opgezonden en nu vind ik toch een hele serie van "mijn" fotos terug hier .. en hoewel ze van een geheel andere site ( panoramio ) afkomen heb je toch nog ontdekt van wie ze waren ... maar pas een beetje op met dat panoramio .. dat is namelijk van google en die willen niet dat je "hun" fotos zomaar opneemt . je mag van hun alleen een link plaatsen naar die fotos . . . .
Antwoord webmaster:
aha, die walter was het die ook bij geldermalsen reageerde. ik moest al even aan jou denken toen ik de naam walter zag, maar herkende je adres niet. ik zal oppassen met panoramio, maar jij bent natuurlijk een oude bekende van mij, en je stuurt me zelf die foto´s op ;-)

Heeft u zelf foto's die in deze verzameling zouden passen, mail deze dan naar Wichor Bramer. Het gaat daarbij om foto's van het station of van stationsgebouwen. Foto's van treinen waarop geen stations te zien zijn neem ik niet op op mijn site.

2000

2002

2003
20042007

2008

2009