Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer
station Borne - afbeelding 12 station Borne

stationsgebouw II (1975)
type: Standaard Douma (eenvoudiger)
uitgekleder type standaardstation. Veel beeldbepalende panden met cultuurhistorische waarde vervangen door tweekamerbungalows


Welk cijfer geef je deze afbeelding?
Bedenk: je beoordeelt niet de schoonheid van het gebouw, maar de kwaliteit van de afbeelding.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
9 bezoekers hebben deze afbeelding gemiddeld een 8,2 gegeven.
Bron: Collectie Wichor Bramer
Uit de persoonlijke verzameling van de webmaster van deze site.
Meer afbeeldingen van Collectie Wichor Bramer

Schrijf hier uw opmerkingen bij deze afbeelding.

Reacties

Victor10 jan 2013
Reageer op deze vraag/ opmerking
Tsjonge, Wichor, zo erg is de foto toch niet? Een station is toch meer dan alleen het hoofdgebouw? Deze foto geeft een beeld van het perron, de wachtkamer, de typische jaren '70 bielsbouwsels en de bielhekjes en is daarmee zeker wel van documentaire waarde. De trein maakt het tijdsbeeld compleet. Ik zou het jammer vinden als Stationsweb zich alleen maar op het hoofdgebouw an sich zou concentreren.
Antwoord webmaster:
Ik had een beetje snel gekeken. Hier staat inderdaad veel meer op dan aleen een trein. Deze ook naar mijn menn interessant genoeg voor mijn site hoor (hoewel de gebouwen interessanter zijn naar mijn menng). Dank voor je feedback.
marion snuverink7 jan 2013
Reageer op deze vraag/ opmerking
Weer zo'n prachtfoto! Ik heb van 1965 tot medio 1969 op de MULO in Borne gezeten en reisde bijna elke dag met de muizesnor van Almelo de Riet naar Borne. Jammer, dat ie niet op het oude station Borne of Almelo - De Riet afgebeeld staat, maar ja je kunt niet alles hebben! Hier ben ik ook heel erg blij mee! Deze foto krijgt van mij 'n 9. Vriendelijke groet, Marion Snuverink
Antwoord webmaster:
tja, ik zou deze foto eigenlijk verwijderen, omdat er geen station op staat maar alleen een trein, maar omdat je m zo mooi vind vind ik dat dan ook weer niet zo aardig van me. ik kan m wel in een envelop doen als je m wilt hebben, ik vind m niks, want zonder stationsgebouw is het niet zo interessant.

Heeft u zelf foto's die in deze verzameling zouden passen, mail deze dan naar Wichor Bramer. Het gaat daarbij om foto's van het station of van stationsgebouwen. Foto's van treinen waarop geen stations te zien zijn neem ik niet op op mijn site.

19701973

1975


1977

1978