Overzicht van spoorse gebouwen die momenteel te koop staan - www.stationsweb.nl
of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Overzicht van spoorse gebouwen die momenteel te koop staan

Er staan meestal diverse gebouwen met een spoors verleden te koop. Hieronder ziet u een overzicht van het huidige aanbod met daarbij de prijs van het object. Klik op de naam van het gebouw om foto's en meer informatie te zien.

brugwachterswoning Aweg Musselkanaal- Valthermond (1925)€162.000
meer informatie
Een brugwachterswoning van de STAR in het Groningse Musselkanaal staat te koop. De spoorlijn is er verdwenen, de museumlijn houdt net voor dit gebouw op.
Vraag meer informatie aan bij makelaar Smit & De Jong
 
wachterswoning 45 Uithoorn (1916)€349.000
meer informatie
Karakteristiek vooroorlogs woonhuis met aangebouwde garage. Het woonhuis is vrijstaand gelegen op een perceel van maar liefst 1.100 m² en biedt veel mogelijkheden! Deze voormalige wachterswoning maakte in de begintijd onderdeel uit van de Haarlemmermeerspoorlijnen en bezit nog veel details uit die tijd.
stationsgebouw Franeker halte (1902)€395.000
meer informatie
Net buiten het centrum van Franeker staat dit markante herenhuis met aangebouwde bedrijfsruimte t.b.v detailhandel op maar liefst 1.463 m² eigen grond.

Het herenhuis heeft een inhoud van circa 660 m³ en een bruto vloeroppervlak van ca. 220 m². De verkoopruimte heeft een oppervlakte van circa 180 m². In combinatie met de ligging en parkeergelegenheid op het eigen erf een ideale mogelijkheid voor wonen en werken. Het herenhuis is oorspronkelijk gebouwd in 1903 en is in 1989 geheel verbouwd. Het geheel verkeert in perfecte staat van onderhoud. De woning is van binnenuit geïsoleerd en wordt verwarmd middels radiatoren aangesloten op een HR CV installatie van het merk Nefit. Door de vele raampartijen en de uitgebouwde erker is de woning zeer licht en komen de diverse glas-in-lood raampartijen zeer goed tot hun recht. De royale tuin is gericht op het zuidoosten en biedt in voldoende mate privacy, ook ten opzichte van de eigen verkoopruimten.

Vraag meer informatie aan bij makelaar De Waard Makelaars B.V.