of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Loopbaan van Anton Post

stationfunctievantot
Boxtelstationschef1 dec 18931894

Reacties (1)

Plaats zelf een opmerking bij dit station, of stel een vraag
Karel Post4 sep 2011
Anton Post is mijn overgrootvader. ik beschik over een kopie van zijn personeelsdossier . Alle dossiers zijn te vinden bij het Utrechts Archief in de Hamburgerstraat Utrecht stad. Ik neem aan dat U dit weet.Anton Post heeft niet alleen in Boxtel gestaan maar ook in Utrecht en Maastricht.
Antwoord webmaster:
ja ik weet dat de personeelsdossiers bij Het Utrechts Archief staan, en het is nog steeds mijn plan om daar een keer naar toe te gaan om een gedeelte over te nemen op mijn site, maar dat is een heidens karwei. dat ga ik niet klaar krijgen. dus ik moet het op een andere manier doen, ze hebben daar een stationsdossier waarin ze de stationschefs hebben genoteerd per station, dat ga ik doorspitten.

Als u meer informatie voor mij heeft van deze persoon graag, wanneer stond hij in utrecht en maastricht en met welke functie? Wat was zijn geboorte en sterfdatum?

Bent u nazaat van deze persoon of hebt u herinneringen aan hem/haar, laat dan hier uw reactie achter.

naam: *
e-mail: *
Toon mijn mailadres niet op de site
los deze som op **
Uw opmerking of vraag: *

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.