Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Purmerend Weidevenne

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Purmerend Weidevenne die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
H (7 jul 2005)
Komt er nou wel of geen treinstation in de Weidevenne? Ik vind dit allemaal ingewikkeld, in eerste instatie zou het station begin 2007 opgeleverd worden maar ik heb nou begrepen dat het misschien helemaal niet zal komen. Als dat zo is vind ik dat ik voor de gek ben gehouden want het kopen van een huis in de Weidevenne heeft toch wel een beetje daar vanaf gehangen. De verbindingen in Purmerend is super slecht en helemaal als van Weidevenne vandaan komt. Misschien is het een idee om een buslijn op te zetten die alleen hier in Purmerend rijd maar dan ook door alle wijken van Purmerend dus van Overwhere naar Purmer-noord langs de stad enz..... en natuurlijk uitendelijk ook richting Weidevenne. Ik hoop echt dat in Weidevenne een treinstation komt en wat betreft de bussen... met een betere verbinding. We zullen zien wat er allemaal gebeuren zal! Gr. H
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina