Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Almere Oostvaarders

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Almere Oostvaarders die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Emiel Maigoda (6 dec 2009)
De ruwbouw van "Almere 5", daarna door het leven als Almere Buiten Oost (verkorting Amlbo), was al in de zomer van 1987 klaar. In tegenstelling tot wat hierboven als jaartal wordt aangegeven: 1988. Dat was alleen het jaartal waarin de lijn naar Lelystad is open gegaan. Maar de ruwbouw was toen allang klaar. Vanaf Almere Buiten, in de zomer van 1987 het eindpunt, was de ruwbouw van Oostvaarders redelijk goed zichtbaar. Mede omdat de hele omgeving van Almere Buiten op dat moment nog een grote zandbak was. Als het goed is, heb ik nog ergens dia's liggen, al vrees ik dat de kwaliteit niet al te best zal zijn. Groetjes, Emiel Maigoda
reactie webmaster: Als je die dia's zou willen inscannen en opsturen heel graag. de kwaliteit geeft dan niet zo, ze zullen erg interessant zijn voor mijn site.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina