Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Almere Oostvaarders

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Almere Oostvaarders die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Gertjan Stamer (27 sep 2009)
Maart/April 2004 plaatsing van zeer grote informatieborden aan beide zijdes,grappig om te lezen dat de dichtbij geplaatstte ANWB fietsborden nog steed Almere Buiten Oost aangeven. De nieuwbouw gaat vooraf door slopen van de geknikte trappartijen eilandperrons,dat worden dus trappen met pauzes erin(plateau),knikvormige trappartij aan oostzijde volledig gesloopt en een fraaie muur voorgezet. 2 grote gaten in beide eilandperrons tbv liftschachten.Vanaf opening 18-12-2004 bouwt men verder aan details zoals meer kaartautomaten,fraaie overdekte fietsklemmen en veel parkeerruimte voor auto's,zeer ruim opgezet bussatation nabij de sporthal/Indische Buurt.Apart te melden is gigantische wateroverlast op 16 Augustus 2006,busbaan onbruikbaar en ook trappen en liften staan tot aan de enkels onder water(tussen 1800-2400)en treinen stoppen niet meer hier maar Almere Buiten.De `17e Augustus is er weer uitstap/instap,het water is weer weggezakt/weggepompt.
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina