Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Almere Oostvaarders

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Almere Oostvaarders die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Bert (17 apr 2007)
Opmerking bij voormalig Alm5. In de spoorkezen taal heeft het tot de opening altijd Almere 5 geheten. De plaat is vrijwel vanaf de opening aktief geweest voor rangeren, opstellen en kopmaken, ook heb ik diverse ongewenste passagiers(zonder geldig vvb)laten uitstappen op deze officiele halte :=) lopen naar Almb duurde maar een half uur tot drie kwartier. De onderbouw is wel bezocht door jeugd, maar zelden of nooit door daklozen(zie boven, de afstand)De jeugd had er bepaalde ontmoetingen, gezien de rubberwaren en literatuur die ik vond. Almere 5 is in tegenstelling tot Almm en Almb een station (wissel mogelijkheden) en geen halte aan de vrije baan en gezien de structuur gelijk aan almere centraal. (leuke anekdote voor Alm, vanaf de opening tot driemaanden daarna hebben er beneden "strekbussen" gereden volgens de pictogrammen i.p.v. Streekbussen.)
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina