Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Almere Oostvaarders

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Almere Oostvaarders die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Rik (19 apr 2014)
Het station zou er bijna niet komen. Er werden wegens bezuinigingen van de 10 of 12 stations die er zouden komen maar 2 gerealiseerd. Het Oostvaarders station moest worden aangepast wegens onvoldoende licht doorgang. Vandaar dat deze later open ging dan gepland. De overkapping is weg bezuinigd met de belofte dat deze er later alsnog zou komen. Het heeft niet alleen betrekking op de reizigers, maar ook op de woningen aan het spoor. Stilstaande treinen, deuren die open en dicht gaan, piepjes, omroep berichten die zelfs om half 5 's ochtends kunnen beginnen, elektromotoren van stilstaande treinen omdat het een begin punt en overslag station is. Een ander punt is dat het gebied bijna uitontwikkeld is en dat de spoorlijn dat bijna ook is, dus er heeft een behoorlijke schaalsprong plaatsgevonden. HET DAK MOET ER GEWOON KOMEN!
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina