of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Diepesteeg

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Diepesteeg die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Henk Gal (6 okt 2004)
Ik ben geboren in De Steeg (1937). Woonde Diepesteeg 20, aan de Vingerhoed (de vorige). Ik ben heel goed bekend met deze plaats. Als kleine jongen was ik graag bij Udink, die in een klein soort hut (compleet met potkachel)de dag door bracht en de bomen neerliet of ophaalde naar gelang het trein verkeer. Die hut stond links van de spoorweg overgang.Dat vond ik geweldig. In mijn tijd stopten er geen treinen op deze plaats. Het station was enkele kilometers in de richting van Rheden, maar dat station is nu ook al lang weg. Dat grote huis rechts op de foto staat er nu nog steeds. In mijn jonge tijd werd het beheerd door de dames Kraaienbrink. Ik moet bekennen dat wij als belhamels het leven van die dames nogal eens verzuurden. Henk Gal, Calgary, Canada
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina