Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Zevenbergschenhoek

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Zevenbergschenhoek die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Kees Trommelen (8 nov 2010)
Leuke website, mijn grootouders waren beide spoorwachter in Zevenbergschen Hoek ver voor de 2e wereldoorlog. Ik ben al lange tijd op zoek naar hun spoorwachtershuisje. Mijn vraag is: Was dit de enige spoorlocatie in ZBH, of waren er bij de overwegen ook nog huisjes? Mijn grootmoeder moest altijd wachten dat de Bossche-trein voorbij was s-avonds om 10.00 uur voordat ze konden gaan slapen. Zijn er lezers die hen gekend hebben of bekend zijn met deze locatie? Michiel van Geel en Francijna van Geel-Haanskorf. Mijn vader ook uit Zevenbergschen Hoek heeft 40 jaar bij het spoor gewerkt in Rotterdam en Den Haag, zijn naam was Cornelis Trommelen.
reactie webmaster: recent hebben de huidige bewoners nog op mijn site gereageerd. de woning komt in de verkoop. volgens mij waren er niet meer locaties in zbh, maar ik weet het niet zeker, misschien is er een van de bezoekers die het wel weet? Sjoerd bijvoorbeeld?

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina