of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Weesp

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Weesp die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Gertjan Stamer (2 apr 2010)
2e stationsgebouw Weesp geopend op 8 Juni 1967.In 1982 start bouw van perrontunnel en nieuwe lange eilandperrons en inpandige hellingbaan en nieuwe entree noordzijde met grootse parkeerplaats(ook in 1983)en vanaf 15 April 1984 gaan nieuwe perrons in gebruik alsmede NS loket op straatniveau en daarnaast Koffieshop ook op straatniveau.Hooggelegen loket en restaurant voorgoed gesloten!!!Dan...verbouwing NS loket per 18 Maart 2002 en op 19 Maart start loket in gele portocabin voor stationsgebouw-tijdelijk-eind April opent Kiosk op oude locatie loket in hal een koffiehoek en de oude koffieshop uit de 80ér jaren gaat dicht en wordt verbouwd tot...NS loket!!!Datzelfde NS loket sluit alweer per 1 December 2004;het heeft er net 2 jaar gediend!!!Kiosk neemt loketfunctie erbij en heet dan Kiosk Tickets & Service.Nieuwe fietsklemmen in zomer 2006 aan westzijde stationsplein. Qua voorzieningen is het station van Weesp er alleen maar op achteruit gegaan,zie de oude foto's maar eens.
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina