of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Waddinxveen Noord

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Waddinxveen Noord die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Gertjan Stamer (2 apr 2010)
Naar het schijnt heeft er ooit een witte portocabin gestaan(Maarn,Bunnik,Den Helder Zuid)vanaf 1 Oktober 1987 en had dus een NS loket!Wanneer het is verwijderd/gesloten is mij onbekend!. Najaar 2000 sloop oude fietsenstallingen en op zelfde plek overkapte klemmen en kluizen en gereed voor Kerst 2000.Bouw van lage houten perron voor LightRail start in December 2002(spoor 1 LR)en per 2/3 Maart 2003 rijden hier HTM/NS lightrailtrams speciaal voor deze spoorlijn,ook normale treinen die in de spits rijden.Unieke situatie dus-hoge oude perron voor normale treinen en laag houten perron voor de lightrail bovenop het dak van de Noordertunnel.In December 2009 afgesloten met klein hekwerk omdat er dan weer sprinters van het vlafliptype gaan rijden in een constante halfuursdienst.
reactie webmaster: die combinatie van hoge en lage perrons zie je overal langs gouda- alphen. in boskoop moesten reizigers er nogal ver door lopen, omdat het lage perron helemaal aan het eind van het hoge perron was geplaatst.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina