Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Rotterdam Lombardijen

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Rotterdam Lombardijen die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Victor (2 mrt 2010)
Geweldige jeugd herinnering. Zeer regelmatig was ik als kleine jongen te vinden op het station om treinen te kijken. Wat me nog erg goed in het geheugen ligt is de kaartverkoop/loketten in het antraciete gedeelte links op de foto en de enorme trappen van de ingang van het station. Vervolgens met normale grootte trappen/treden liep je naar boven en schrok je je rot als er net een intercity voorbij denderde! Ramen kraakten van het luchtdrukverschil in de hal. Langs de loketten liep je het perron op wat slechts 2 sporen telde en uitzicht had op het goederenspoor wat richting Barendrecht afbuigde. Dit alles met de kenmerkende serie 2200/2300 locomotieven! Buurtgenoten met deze herinneringen mogen contact met me opnemen!
reactie webmaster: Ik heb je opmerking verplaatst naar de pagina over het station, niet naar alleen de afbeelding. Hier lezen meer mensen het denk ik.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina