of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Hilversum Sportpark

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Hilversum Sportpark die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Uberlex (20 feb 2013)
Het station heet Leiden, niet Leiden-Oegstgeest-Leiderdorp-Voorschoten. Ik kom zelf uit de regio en ik heb nog nooit gehoord van een "agglomeratie Leiden". Er komen maar liefst vier Katwijkse stadsbussen in Leiden, maar Leiden beschouwen we ook niet onder "agglomeratie Katwijk", daar horen alleen Noordwijk en Teijlingen bij. Als er al zoiets zou bestaan. Feit is in elk geval dat Leiden zelf geen grote stad is. Het heeft omringende dorpjes nodig om enigszins noemenswaardig te worden.
reactie webmaster: heeft katwijk eigen stadsbussen dan? zijn dat niet gewoon leidse stadsbussen die ook in katwijk komen? als je googlet op katwijk stadsbus lees je dat ze het plan hebben n speciale stadsbus in katwijk te beginnen...

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina