of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Hilversum Mediapark

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Hilversum Mediapark die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Arjan Krabbenbos (31 jul 2011)
De (on)-officieele opening vond dan afgelopen week plaats, de nieuwe voetbrug is in ieder geval een hele verbetering ten opzichte van die oudere versie. Op 15 september 2011 vindt de officieele opening plaats en dan wordt de naam van deze voetgangersverbinding onthuld. Misschien zijn de Johm de Molbrug, Theo van Goghbrug of Mies Bouwmantraverse wel leuke namen. Of Museumpad naar het Beeld en Geluidmuseum....... Er zijn nu liften op dit station,dus invaliden of reizigers met zware koffers kunnen nu probleemloos naar boven/beneden zoeven. En er is weer een staaltje architectuur afgeleverd voor een ooit zo"n simpel ietswat saai station.
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina