of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Hilversum Mediapark

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Hilversum Mediapark die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Troost (29 jul 2011)
Ik las net op de website van de Telegraaf dat de opening niet zodner slag of stoot is gegaan. Ten eerste waren ze de sleutel kwijt van het hangslot wat over de traverse was gespannen. Na 1 uur is met een slijptol het slot kapot gemaakt. En toen kwanen ze erachter met het schaamrood op de kaken dat de OV palen nog bij de inmiddels afgesloten oude traverse stonden. Dus werden in allerijl werd de oude traverse weer tijdelijk in ere gesteld door de sloten eraf te halen. Hopelijk blunderen ze nu niet meer met dit station.
reactie webmaster: ik las het zelf ook en heb net het bericht bij het nieuws geplaatst (een beetje vertaald dat wel ivm copyright)

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina