Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Deurne

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Deurne die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Roger Derkx (13 jul 2009)
geachte redactie, Mijn hobby is de modeltreinen op mijn zolder staat een baan van ± 20m² binnen kort komt het oude station Deurne vanaf 1950 tot 1976 wat ik zoek is omroep geluid van het Statrion Deurne van vetrekken of aankomen, met vertraging. Wie kan me daarbij helpen heeft iemand deze geluid ik heb wel van de NS een CD ontvangen maar dat is meer algemeen informatie. want ik wil deze bij mijn baan gebruiken als er bezoekers komen kijken en daarnaast wil ik een videoband maken met de passende geluid ik heb al een CD met vertrekende stoomtrein en een CD met diversen geluid zoals op het plaatland, omweer en zo meer van die geluid. of heeft iemand een draagbaar bandrecorder en deze aan mijn wil leen dan kan ik zelf het geluid opnemen op het Station Deurne. met de vriendelijke groet, modelspoorbaan Het Locomotiefje, Roger Derkx www.modelspoorbaanhetlocomotiefje.nl
reactie webmaster: ik heb je bericht maar op deze pagina bij het station geplaatst, want daar lezen meer mensen het, in plaats van alleen ikzelf. Opname apparatuur moet toch wel ergens te vinden zijn dacht ik. De kans dat iemand een opname heeft van een vertragingsbericht van station Deurne acht ik vrijwel nihil.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina