of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Arnhem Velperpoort

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Arnhem Velperpoort die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Jos grote Punt (18 apr 2011)
Als ik als definitie hanteer dat de naam van het station een stad is met als toevoeging een locatie binnen die stad dan valt Voorburg er niet onder (he station heet niet Den Haag-Voorburg). Bovendien is Voorburg een aparte gemeente.
reactie webmaster: ja onder die definitie is velperpoort denk ik wel een van de eerste voorstadstations. rotterdam noord, is ook al oud. maar die naageving is niet alleen van toepassing voor voorstadshaltes, denk bijvoorbeeld aan Rotterdam Maas, maar Rotterdam Beurs, is dat wel een voorstadshalte dan? Die is al oud en heette al heel lang zo.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina