of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Arnhem Velperpoort

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Arnhem Velperpoort die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
arjan krabbenbos (13 okt 2010)
Dit station is van 16 t/m 24 oktober 2010 tijdelijk keerpunt voor de treinen van/ naar Zutphen- Zwolle en Doetinchem-Winterswijk vv vanwege werkzaamheden. Het spoor,, bovenleiding en seininrichting van/naar Arnhem Centraal gaat op de schop. ICE en Nightlinetreinen gaan in deze periode via de gebruikelijke omleidingsroute 's-Hetogenbosch-Eindhoven-Venlo-Moengengladbach. De nieuwe Zijpse poort is al voorbereid op 4 sporen voor o.a. het nieuwe perron. ( 2 maal zo breed als de oude die al een poosje gesloopt is). Voor Arnhem Centraal reist men per bus verder.
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina