of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Arnhem Velperpoort

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Arnhem Velperpoort die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Arjan Krabbenbos (10 jun 2009)
het oude stationsgebouw uit de 50er jaren was behalve een loket ook een bloemenstal en een politiepost. Momenteel staat het leeg en wie weet wordt het een winkel of woonhuis in de nabije toekomst. Gelukkig hebben ze het bewaard en laten staan naast de nieuwbouw van de jaren 90. Ooit was het voor enige jaren begin -en eindpunt van de diesels uit /van Tiel, die tegenwoordig weer keren op Arnhem (Centraal).Nu stoppen er de Linten/Buffels van Syntus er en sinds december 2009 de SGMm-stellen van NS-Reizigers.
reactie webmaster: nou een woonhuis lijkt me niet echt lekker. zit je zo open en bloot, dat is daar echt niet mogelijk hoor.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina