Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Almere Muziekwijk

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Almere Muziekwijk die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Laslo (29 aug 2011)
De kunsthal wordt nu gedeelt met een Kiosk waar veel mensen(waaronder ik) heel blij mee waren. Sinds een jaar of 2 is alles dicht gemaakt met glas door de ov chip poortjes(soort gevangenis van glas). Ook zijn ALLE poortjes tussen 02:00 en 04:00 pot en pot dicht en kan niemand het station op(tenzij je een flinke trap tegen die poortjes geeft. Mooi is dat, maken ze duren poortjes kunnen alle zwartrijders er nog langs). Ook zijn er aan het begin van de zomer 2011 nieuwe borden geplaatst voor de touristen die verdwalen opweg naar Amsterdam(Muziekwijk is een soort touristen station geworden). boven is alles nog het zelfde. Wel heeft stations beheer geprobeerd de enorme gaten tussen de beton blokken op het perron te dichten met asfalt, wat er nog slechter uit ziet. groeten
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina