Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Geertruidenberg

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Geertruidenberg die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Jan van Velthoven (5 jul 2010)
Ik trof een foto aan van de onderbouw van de verkeersbrug en spoorbrug over de rivier De Donge; deze foto is in het bezit van prof. dr. ir. de Pater en is gemaakt op 12 mei 1884. Verder trof ik een foto aan van een WD locomotief die een stel personenwagons trekt; deze trein loopt c.q. stoomt in september 1947 vanuit Den Bosch het station Waalwijk binnen. Ook deze foto is in het bezit van de heer de Pater. Verder wil ik je vragen de link naar www.velthovendenberg. nl op je site te verwijderen. Mensen die geinteresseerd zijn in de Langstraatspoorpijn kunnen thans (ook) terecht op www.langstratspoorlijn.nl.
reactie webmaster: ik heb de link naar je site veranderd. kun je me vertellen welk nummer de betreffende foto's hebben? ik kan ze namelijk niet terug vinden (maarmisschien is het voor jou ook al te lang geleden, sorry, deze opmerking was even blijven staan).

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina