Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Geertruidenberg

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Geertruidenberg die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Jan van Velthoven (22 jun 2010)
In 1946 begroette Frans Hartong van de Tank en de stationschef van Weulen Kranenburg de eerste trein in Geertruidenberg. Blijkbaar heeft uw vader Jan Wiersma bovengenoemde stationschef opgevolg. Na 14 augustus 1950, de lijn werd op 31 juli 1950 gesloten voor personenvervoer, vertrok het gezin naar Nieuwe Schans in Oost Groningen. De familie van Lieshout betrok daarna de bovenwoning van het station. U heeft later nog gelogeerd bij de familie van Lieshout. Een dochter van het gezin van Lieshout ken ik heel goed. Het betreft dochter Riek. Wees zo goed mij verdere informatie te zenden. Riek zal daar heel erg blij mee zijn. Uw verhaal kent ze echt niet volgens mij. Groeten Jan van Velthoven
reactie webmaster: heb je dit bericht ook naar de betreffende andere bezoeker gestuurd, voor het geval hij het hier niet leest?

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina