Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Rotterdam Centraal

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Rotterdam Centraal die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Arjan Krabbenbos (15 jul 2011)
De grote betonbak aan de Noord-of Blijdorpzijde wordt eind augustus/begin september in geschoven in de spoorbedding van de sporen 14 en 15. Het voormalige stationsgebouwtje daar is grotendeels afgebroken en ook de betonnen lift van spoor 15 (kopse kant) is afgebroken. Bij de hoofdin/uitgang (stadszijde) vordert de enorme staalconstructie voor de enorme stationshal rap. De metalen liggers voor deze kap liggen tijdelijk op blauwe steunpunten, die in een latere fase weer worden afgebroken. Bij de "Lee Towers"-kraan en het tijdelijk blauwe gebouw bij het onoverkapte spoor 1 gedeelte), ziet men de planning van de stationshalconstructie staan. Het bussttation bij het Groothandelsgebouw wordt medio augustus voor de RET in gebruik genomen, de touringcars verhuizen naar het Weena. Ook Burger King is verplaatst: Deze zit nu in het tijdelijke stationsgebouw bij spoor 1 naast Ticket en Services op de plek van de voormalige Kiosk.
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina