Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Rotterdam Centraal

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Rotterdam Centraal die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Helen (29 mrt 2011)
Toch leuk om de foto's weer eens terug te zien. Ik besef me dat ik sommige dingen (zoals voorkant stationsplein) van het vorige station best slecht herinner. Daarentegen de stationshal en achterkant wel duidelijk. Hoe we vroeger als ukkies daar rondliepen en later als feestende pubers in de stationshal wachten tot het eerste ov weer ging rijden. Jammer dat je nu geen warme hal hebt. Wel zie je nu eindelijk wat verandering in het station zelf, dat het groot wordt. Alleen nog wachten tot de eeuwig-te krappe stationstunnel een brede gang wordt.
reactie webmaster: ik kom er zelf ook bijna dagelijks, ik werk in rotterdam. dus ik kan het zelf ook goed volgen. ik ben erg benieuwd hoe mooi het wordt.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina