Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Rotterdam Centraal

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Rotterdam Centraal die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
R. Troost (4 mei 2012)
Ik was vanochtend op Rotrterdam Centraal en de kap van de sationshal is geplaatst. Deze heeft nu al als bijnaam taartpunt door zijn bijzondere vorm. Tijdelijk zijn de tramhaltes verplaatst naar de Weena t.o.v het kantoor van Nationale Nederlanden. Verder wil je van de Weena naar de andere kant bij het Groothandelsgebouw moet je nu eerst via de hal van het metrostastion en de hal van het stationsgebouw. En daarna ben je aan de kant van het Groothandelsgebouw. En voor terug geldt dezelfde looproute. Je loopt letterlijk en figuurlijk door de verschillende bouwgedeeltes.
reactie webmaster: ja die kap staat er al vrij lang. ik kom er vijf keer per week en er zijn al diverse foto's van op mijn site verschenen.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina