of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Diemen Zuid

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Diemen Zuid die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
rosali herder (4 apr 2005)
Veel bewoners die gebruik maken van uw treinvervoer hebben een brief ontvangen met de mededeling dat het station per 16 april a.s. haar loketten gaat sluiten. Een fraai geformuleerde brief, die de suggestie wekt dat het alleen nog maar simpeler gaat worden om een kaartje voor de trein te kopen. Uw bedrijf gaat voorbij aan het feit dat veel oudere inwoners niet overweg kunnen met de ticketautomaat. Ook gaat u voorbij aan de invaliden die moeilijkheden ondervinden met de automaat. U gaat ook voorbij aan het veiligheidsaspect wat in Diemen-Zuid een verontrustende factor is. Mede omdat uw loketten de laatste tijd beperkt open waren, maken veel inwoners geen gebruik meer van het station Diemen-Zuid en gaan met fiets of auto naar station Duivendrecht. Alleen de ouderen zonder vervoer kunnen geen kant meer op. Staande bij de automaat met op een afstand een paar spiedende ogen nood niet uit tot het kopen van een kaartje via de automaat.Wetende dat winst de grootste factor in uw beleid is zou u uw sociale beleid toch ook mee kunnen laten spelen. Ik besef dat dit een naïeve gedachte is. Desondanks hopen wij dat u, -zeker nu de bewaking die de gemeente Diemen voor de komende periode heeft opgeschort- op uw besluit om de loketten te sluiten wilt herzien. Dit schrijven is mede namens buurtpreventie Akkerland. Met vriendelijke groet, Rosali Herder
reactie webmaster: Hoezo mijn bedrijf? Ik heb toch niets met de spoorwegen van doen. Ik ben maar een hobbyist die stations fotografeert.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina