of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Amsterdam Bijlmer ArenA

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Amsterdam Bijlmer ArenA die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Dony (12 jul 2011)
ik ga woensdag 3 augustus naar de afscheidswedstrijd van vd sar in de arena. alleen, ik kom uit groningen en heb nogal wat bagage bij me dat niet mee kan in het stadion. ik kom wel aan op duivendrecht, maar moet na de wedstrijd uiteindelijk naar station bijlmer voor de vervolgronde van mijn reis. mijn vraag is dus, zijn er bagagekluizen op station bijlmer en waar ongeveer? verder is mijn ervaring dat station bijlmer na een wedstrijd meestal afgesloten wordt. is dit nog steeds zo en zo ja, kan ik dan nog wel bij de bagagekluisjes? bedankt alvast voor het antwoord
reactie webmaster: pfff ik heb geen idee. kijk op de site van de ns voor info over bagagekluizen, voorzieningen per station. voor dit soort informatie moet je niet bij eenspoorhobbyist zijn.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina