of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Amsterdam Bijlmer ArenA

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Amsterdam Bijlmer ArenA die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
arjan krabbenbos (29 okt 2010)
Dit station is net als Enschede Drienerlo behalve voetbal/evenementenstation een regeliere stopplaats voor gewone passagiers. Begon het ooit als tijdelijk station met 2 houten (zij)noodperrons in 1976, opgevolgd door een saai,grauw,graffitibeton metro annex treinstation, nu pas is het sinds enkele jaren een station waar je U tegen zegt. Het huidige bouwwerk heeft ook daarom terecht een prijs voor gewonnen voor moderne architectuur. Behalve stoptreinen/Sprinters en de metro stoppen hier ook de IC treinen Nijmegen-Arnhem/ Eindhoven-Utrecht C.-Schiphol vv. hier. Station Bijlmer Arena heeft behalve de Arenagangers ook nog klandizie voor de Heineken Music Hall en de Woonboulevard.
reactie webmaster: ah ja ik had het goed gegokt na je opmerking bij drienerlo

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina