of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Amsterdam Bijlmer ArenA

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Amsterdam Bijlmer ArenA die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Bart de Goeij (11 okt 2009)
Dag beste mensen, Kan iemand mij vertellen waarom de complete verlichting van dit schitterende station 7 maal 24 brandt??`en wie uiteindelijk de energie rekening betaald? In tijden van bezinning op enrgie gebruik vind ik dit niet kunnen. groetjes Bart
reactie webmaster: ik heb geen idee. dat is policy overal in nederland zo'n beetje denk ik. zelfs op stations die nog niet in gebruik zijn brandt het licht (vleuten is nog maar half in gebruik, maar op het hele station brandt de verlichting). misschien is de kap wat te donker en houdt het teveel daglicht tegen?

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina