of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Amsterdam Bijlmer ArenA

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Amsterdam Bijlmer ArenA die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
evert (27 jul 2009)
Het station heet Bijlmer ArenA omdat hier schuin tegenover de ArenA (thuisbasis vanb Ajax) ligt. Toegang tot het stadionvindt het beste plaats via een "sluis" vanaf station Duivendrecht. Na afloop van een evement worden verschillende metrostations(!) afgesloten voor max. 3 kwartier ten behoeve van ''de afvoer''. Metrostation Strandvliet is daar altijd één van. Info daarover is per wedstrijd/evenement bij het GVB te krijgen.
reactie webmaster: wel vreemd dat je naar de ArenA het beste via station Duivendrecht kunt reizen, in plaats van het station dat die naam draagt.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina