of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Amsterdam Bijlmer ArenA

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Amsterdam Bijlmer ArenA die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Björn Lammers (18 apr 2007)
Nee, de IC naar Den Helder/Nijmegen (3000) stopt ook dan niet. Integenstelling tot de verwachting die gewekt is gaan er nauwelijks extra treinen rijden. Er komt slechts één stoptrein per richting per uur bij (naar Rotterdam Centraal/Amsterdam Centraal). Alle stoppers uit (Rhenen-)Utrecht rijden dan naar Amsterdam Zuid. Wel is het de bedoeling dat er in de toekomst extra ICs Utrecht-Schiphol gaan rijden (kwartiersdienst). Overigens, er stoppen twee treinen uit de 3000 in Bijlmer: de 3018 en 3020. Dit zijn de treinen richting Den Helder die om 7:40 en 8:10 uit Utrecht Centraal vertrekken. Bij evenementen in de RAI stoppen vaak ook een aantal 3000en in de avondspits extra op Bijlmer ArenA omdat de 3500 (Schiphol-Utrecht) dan vol zit met RAI-gangers na de extra stop op Amsterdam RAI.
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina