of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Amsterdam Bijlmer ArenA

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Amsterdam Bijlmer ArenA die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
willem (20 sep 2011)
Vraagje...misschien ben ik een enorme zeurpiet, maar ben ook gewoon geinteresseerd. Ik kom elke ochtend vanuit utrecht aan op station bijlmer. Er stappen in de spits wel een paar honderd mensen uit die allemaal via de roltrap naar beneden moeten. Mijn vraag is hoe het kan dat dan meestal maar 1 roltrap naar beneden beschikbaar is??...waarom staan niet gewoon 2 roltrappen naar beneden aan?...wie gaat over dit soort dingen en doet zijn werk niet? bedankt!
reactie webmaster: ik heb geen idee, ben ook maar een hobbyist. probeer het eens bij de ns. moijn ervaring is dat ze op twitter het snelste reageren (twitter.com/ns_online, hebje wel een twitter account nodig).

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina