of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Windesheim

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Windesheim die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Betty Eibrink (7 okt 2004)
Ik heb zelf met mijn ouders op dit station gewoond. Van 1955 tot 1962 het jaar dat het station werd afgebroken. Het was toendertijd nog een station met een bewaakte overweg. De treinen stopten er toen al niet meer. Mijn vader Jan Eibrink moest de spoorbomen bedienen. Ik kan mij de fam. Postma nog goed herinneren. Wij hebben er nog samen gewoond met de fam. van Werven en Roddenhof. Beneden waren de stationsgebouwen en boven was er een dubbel woonhuis met een grote zolder . Op de zolder waren twee slaapkamertjes. Je kon er fantastisch spelen. Wij hebben er zeven jaar gewoond en ik denk er met heel veel plezier aan terug. Het was een heel oud gebouw en ik kan me nog herinneren dat het binnen barste van de muizen. Je kon ze 's nachts horen lopen. Jammer dat het afgebroken is, het had op de monumentenlijst moeten komen!
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina