of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Zwolle

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Zwolle die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Gertjan Stamer (6 sep 2011)
Vraag hoort niet thuis op Stationsweb,kan jij als webmaster dit soort vragen er niet uit filteren of zo..? Vraagsteller zit op foute website,jouw antwoord is in eerste instantie humoristisch maar herlezend komt dat toch anders over bij mij....apart soort humor waar ik mijn wekbrauwen bij frons. Jammer,maakt website rommelig...help er zelf ook aan mee/mijn reactie.
reactie webmaster: ik snap niet wat je er voor humor in ziet. deze man had twee keer een vergelijkbare vraag over twee verschillende stations in dezelfde reis kort na elkaar aan mij gesteld. maar ik denk dat je wel gelijk hebt over sommig vragen/ opmerkingen die niet p de site hoeven te komen. ik zal er een knopje over maken dat het bericht niet op de site komt, maar als gewone vraag wordt beantwoord.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina