Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Reuver

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Reuver die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Erwin Teesink (17 nov 2008)
Ik vind het een knap stukje werk, die hele verbouwing. Geweldig dat een typisch Nederlands Staatsspoor station weer in originele staat wordt teruggebracht, dat zouden ze vaker moeten doen. Dit soort gebouwen te slopen en er wanstaltige gedrochten er voor in de plaats te zetten is gewoon doodzonde, maar is helaas al te vaak gebeurd. Zelf ben ik bezig dit station na te bouwen uit multiplex in schaal 1:16, de bouw ervan heb ik in mijn homepage beschreven. Ik wens de uitbater ontzettend veel succes met de hierin gevestigde brasserie, en hoop voor de eigenaar van het station dat dit gebouw nog lang in zijn originele staat mag blijven voortbestaan.
reactie webmaster: het is inderdaad in het verleden te vaak gesloopt. maar tegenwoorig doet men dat niet zomaar meer (meestal tenminste). Hoewel de NS (wat is dat tegenwoordig nog) schijnbaar in het opstellen van een monumentenlijst een reden ziet alles wat daar niet op staat makkelijker te kunnen slopen.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina