Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Reuver

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Reuver die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
joan westendorff (6 nov 2008)
Beste Bjorn Schoester, Bedankt voor je leuke compliment. Trouwens ik vind die treinen van julie tegenwoordig ook erg mooi geworden en als je binnen zit aan een lekker bakkie koffie is het altijd aardig om de treinen te zien komen en gaan. Wichor het is er erg gezellig dus begin maar eens snel aan je wandeling over het Pieterpad. Je komt er dan zo goed als langs
reactie webmaster: Kijk, jullie lezen deze pagina dus toch regelmatig. Dan komt het bericht dus zo ook bij jullie aan. We gaan er in 2009 vast nog wel een keer wandelen. Mijn vriendin heeft een aantal jaar in Reuver vioolles gegeven (dat gebouw staat aan de andere kant van het spoor, dichtbij het station, weet even niet meer hoe het heet), dus er wonen nog wel wat kennissen ook. Helaas komt het Pieterpad toch op een redelijke afstand van Reuver, tenminste lopend is het toch een aantal kilometers, en het is bovendien al de langste dagetappe die er tussen zit (30 km), maar wellicht een leuke stop tussen Roermond en Venlo.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina