of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Bussum Zuid

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Bussum Zuid die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
C. (10 jan 2011)
Graag had ik willen zien, dat station Bussum-zuid een volwaardige station zou zijn in deze tijd. De gemeente zou hier veel meer aandacht aan moeten besteden. Tevens moet de nieuwe station Bussum zuid dan ca. 150 m verplaatst worden, meer naar de Struikheiweg en Bloemhof, dan nemen de bewoners er meer gebruik van, dacht ik zo.
reactie webmaster: wat bedoel je met een volwaardig station? en dan die verplaatsing... alsof 150 meter verplaatsen opeens zoveel meer bezoekers oplevert, en wat gaat dat wel niet kosten? bovendien verplaats je het dan juist weg van het centrum van de plaats... leuk misschien voor de mensen die aan bloemhof wonen (woon je daar zelf misschien), maar van de struikheiweg verwacht ik niet veel reizigers zeg, daar is het een beetje een dooie boel ;-) DIe 150 meter moeten ze toch wel kunnen lopen.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina