of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Akkrum

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Akkrum die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
S (2 sep 2009)
(verzoek om mail adres weg te laten op website) Update station Akkrum: De situatie die ik in april beschreef is nog steeds van toepassing. Er is niets veranderd. In de tussentijd is de "restauratie" waarschijnlijk niet open geweest, aangezien voor alle ramen kranten hangen met datums van rond februari 2009. Ik ben benieuwd wat er met het gebouw gaat gebeuren en of het bedrijf dat er in zit nog bestaat. Een simpel onderzoekje in het handelsregister van de Kamer van Koophandel geeft aan dat er momenteel geen bedrijf gevestigd is in het stationsgebouwtje (Galemaleane 1 Akkrum). Wel zijn er 3 oude inschrijvingen: Twee van de NS en eentje van het bedrijfje dat er zit/zat: Naam: Rock of Eges Multicultureel Euro- en Afro Hair studio en shop Vestigingsadres: Galemaleane 1 Vestigingsplaats: 8491BB Akkrum KvK-nummer: 01146937 0000 Soort Inschrijving: Hoofdvestiging Status: Uitgeschreven uit het Handelsregister Uitgeschreven dus waarschijnlijk gaat het huidige bedrijfje dat er zit niet meer open. Naar mijn weten is het gebouw niet meer in eigendom van de NS maar verkocht. Ik weet niet of Rock of Eges Multicultureel Euro- en Afro Hair studio en shop het gebouwtje in eigendom heeft, of huurt. Ik heb het gebouwtje nog niet te koop of te huur zien staan. Mijn mening: Van de ene kant vind ik het niet jammer dat dit bedrijfje is gestopt. In april schreef ik al over de bijbelteksten en de 'ramsj'-uitstraling van het gevestigde bedrijfje. Geen gemis. Van de andere kant vind ik het jammer dat het gebouw er weer verlaten bij staat. Sinds sluiting van het loket, heeft er oa. een kunstenaar gezeten met vage duistere kunstwerken. Het gebouwtje is door de gebruikers na de NS nooit meer 'leuk' gemaakt voor reizigers.
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina