of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Akkrum

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Akkrum die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
S. (14 apr 2009)
Sinds ongeveer een jaar zit er een soort kiosk in het gebouwtje. In de voormalige wachtruimte wordt eten en drinken verkocht. Op de ramen staat "Stationsrestauratie Akkrum". Aan de achterkant zit een kapsalon. Het geheel ziet er rommelig uit. Veel paars/rose versieringen, inrichting erg 'druk'. Op de ramen zijn verschillende A4-tjes geplakt met openingstijden, maar ook aan alle kanten van het gebouwtje met Engelstalige bijbelteksten. Hoewel er met de teksten zelf op zich niks mis is, past het niet bij het openbare karakter van een station. Afgelopen weekend hing er een papiertje op de deur: Gesloten, binnenkort gaan we weer open. Met daaronder een telefoonnummer. Misschien dat de zaken niet lopen? Het verbaast mij namelijk dat zo iets levensvatbaar is. Er zijn minder dan 1000 in- en uitstappers per dag. En het ziet er ook niet bepaald aantrekkelijk uit.
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina