Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Vlijmen

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Vlijmen die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Jan van Velthoven (14 mrt 2009)
Wichor, Op de site www.heusdeninbeeld.nl staan nogal wat foto's over de Langstraatspoorlijn en dan m.n. m.b.t. het traject vanaf wp30 t/m Vlijmen Heidijk. Ik ben momenteel bezig met het bouwen van de site www.langstraatspoorlijn.nl. De site www.velthovendenberg.nl verdwijnt na realisering van eerdergenoemde site uit de lucht. Je mag linken.
reactie webmaster: Ok, heb jij de foto's van heusden in beeld verzameld? want ik vind het zo'n onmogelijke site. hier kan ik met geen mogelijkheid (ja of na heel lang zoeken) de spoorfoto''s makkelijk vinden. aha, ik heb de inhoudsopgave gevonden. nu gaat het wel lukken. een beetje vreemde manier, maar ok. dank je wel, als je site echt om is gezet hoor ik het wel. als ik je alvast een tip mag geven, het menu staat nu vrij ver naar beneden, plaats dat naar boven. en de eerste pagina bevat wel heel veel informatie. dat zou ik verdelen.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina