of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Ruurlo

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Ruurlo die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Marco (23 okt 2011)
(blader blader, eens kijken of ik Sjoerd Eeftens en Victor Lansink voor kan zijn) Helaas, ik heb geen informatie over de exacte ligging van wachterswoningen rondom Ruurlo. Wel heb ik dit kunnen vinden: op het perron van station Ruurlo stond wachtpost 29, ten oosten van het station stond wachtpost 30, en de halte Beltrum-Zieuwent was wachtpost 40. Bekend is dat niet alle wachterswoningen die men aan deze lijn gepland had, ook gebouwd zijn. De nummering is dus niet aaneengesloten. Aangezien er vanaf Ruurlo slechts twee doorgaande wegen zijn naar Lichtenvoorde (de andere is de Batsdijk), acht ik de kans groot dat er bij de kruising met de Bedelaarsdijk ook een wachterswoning heeft gestaan. Heren, schiet u maar! :-)
reactie webmaster: antwoord is inmiddels binnen.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina