Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Groesbeek

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Groesbeek die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Sjoerd Eeftens (30 jun 2010)
Er lopen wat dingen door elkaar nu. 1.In een AHOB mogen niet meer dan vier sporen liggen. Daarom is ondermeer emplacement Apeldoorn gewijzigd; er lagen zes sporen in de handbediende overwegaan de westzijde; nu vier in de AHOB. Te Zutphen en Naarden-Bussum liggen daarom nog altijd handbediende overwegen, weliswaar op afstand bediend met behulp van camera's uit resp. Zwolle en Amersfoort. 2.Spoor 1 in Baarn werd aanvankelijk opgebroken omdat het niet meer nodig was. Het nieuwe spoor 1 heeft voor de overweg een stootjuk. 3.Uitbreiden van het aantal sporen mag altijd maar de totale geluidsbelasting ter plaatse mag vanwege milieuregels niet groter worden. Dit geldt ook voor rijbanen bij wegen.
reactie webmaster: aha, ik zal me niet meer met zaken bemoeien waar ik geen verstand van heb, van dit soort dingen dus en dat aan de echte experts (zoals jij) overlaten. ;-)

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina