Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Groesbeek

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Groesbeek die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Ronald (28 jun 2010)
Ik ben absoluut voor de reactievering!!! Een vader van een vriend is machinist en hij kwam laatst thuis met een oficieele dienstregeling voor de spoorlijn nijmegen-düsseldorf! Veolia en North-west-bahn zetten zich momenteel in voor deze spoorlijn en zijn dan ook van plan vanaf eind 2011 deze spoorlijn te vernieuwen en vanaf nijmegen-heyendaal te gaan rijden. Er zou ook een station bij heiliglandstichting komen. Dit zijn dan gewoon metalen persons zoals bij nijmegen-lent. Groesbeek heeft dan ook eigenlijk niets te zeggen over deze spoorlijn want die grond is niet van hun! Het enige nadeel is dat kleve iligaal de grond heeft gekocht. Maar dat valt wel op te lossen. De dienstregeling was gewoon een proto maar deze was al wel orgineel! Of het precies zo gaat als het hier staat is nog niet zeker, maar ze mogen het in ieder geval wel en als ze het zelf zien blijven zitten gaat het gewoon door! En naar Weeze-Airport komen vanaf weeze cs gewoon bussen te rijden als het goed is. Dit is wat ik weet. Dit heb ik allemaal te horen gekregen van die machinist die met iemand van veolia had zitten kletsen die daar op dat momen mee bezig was. Dus hopelijk gaat dit alles door! MVG Ronald.
reactie webmaster: het lastige is dat bij reactivering geen nieuwe spoorwegovergangen mogen worden aangelegd. de oude overgangen in het dorp moeten dus door viaducten of tunnels worden vervangen. dat is vaak een erg dure aangelegenheid.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina