Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Rotterdam Blaak

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Rotterdam Blaak die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
ruud bergamin (13 jan 2011)
Op 4 en 5 juni 1988 werd een concert gegeven op dit station. De titel was MUZIEKTRAJECT Rotterdam Blaak. De composities werden geschreven door Ruud Bergamin, Klaas Hekman en Jos Valster, compositie opdracht van de Rotterdamse Kunststichting. Het Blaak concert werd ondersteund door de RKS en mede ondersteund door de Nederlandse Spoorwegen. Alles in het kader van Rotterdam '88 - De Stad Als Podium. Op het "westelijke" perron speelde het orkest en op het "oostelijke" perron stond het publiek. De machinisten van de passerende treinen hanteerden hun luide hoorns; dit was onderdeel van de performance. Bezetting van het orkest: Boy Raaymakers en Huub Weijers (trp); Boudewijn Deeleman (trb); Hans Oudshoorn (vi); Harmoet Grefe (bas); Paul de Jong (vcl); Pierre van Duyl (acc.); Dennis Winter (git); Coen Aalbers (drs); Klaas Hekman, Jos Valster en Ruud Bergamin (sax); Teo Joling (act).
reactie webmaster: ik heb het bericht verplaatst naar het station, want het ging natuurlijk niet alleen over deze afbeelding.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina